plavix tablet
project planning tools
cloud based portal
sertraline pill
team task management software
cialis generika kaufen rezeptfrei bestellen
zyban medication
diet tablets
strattera dosage
doses of synthroid

Tegenwoordig praat iedereen over werken 'in de cloud'. Wij zijn echter een aanbieder van het eerste uur. In het verleden hebben wij veel vooroordelen moeten wegnemen alvorens een klant wilde overstappen. Wanneer een klant echter is overgestapt en het gemak heeft ervaren, dan is deze enthousiast en wil deze in geen geval meer terug naar de oude situatie. Het in de cloud werken is veel meer dan een modieuze hype. De cloud biedt interessante mogelijkheden om op een efficiënte manier gebruik te maken van internet. Ongeacht welk apparaat u gebruikt, dankzij de cloud kunt u altijd en overal aan uw documenten werken. De mogelijkheden zijn eindeloos. Naast gebruiksgemak levert het in de cloud werken ook een geldelijke besparing op. Voor u geen dure aanschaf en onderhoud meer van servers.

Voor een goedlopende automatisering heeft u goede hardware nodig. Wij adviseren u graag in hetgeen u nodig heeft. U kunt dit traject zelfs met een gerust hart uit handen geven. Wij zullen altijd trachten om op basis van minimale kosten het voor u beste product te leveren. Wij zijn onder andere HP partner en een value added reseller van Dell. Op het gebied van software kunnen wij u alle gewenste pakketten leveren. Houdt u er wel rekening mee dat voor sommige pakketten een levertijd geldt. Uiteraard mag u rekenen op een op uw bedrijf en budget toegesneden advies.

Kwaliteit, creativiteit, flexibiliteit en praktische automatisering op basis van minimale kosten staan bij ons hoog in het vaandel als het gaat om de levering, implementatie en installatie van uw hard- en software. Ons motto is: eerst kijken en dan pas doen!

ADSL is een snelle internetverbinding via uw gewone telefoonlijn. Vergeleken met een ISDN-verbinding is ADSL tot honderd keer sneller. ADSL werkt via linesharing. Uw gewone telefoonlijn kan twee signalen aan. In bijna alle gevallen wordt slechts één signaal benut. Wanneer u besluit ADSL te nemen, verandert er dus niets aan uw bereikbaarheid. ADSL komt binnen via de bestaande telefoonlijn. Het signaal wordt opgesplitst op het punt waar uw telefoonlijn binnenkomt. U kunt tegelijkertijd internetten en bellen. Het grootste voordeel van ADSL is dat u voor een vast bedrag per maand onbeperkt kunt internetten en bellen, al bent u zeven dagen per week, vierentwintig uur per dag online. Of het voor u verstandig is om ADSL te nemen, is afhankelijk van de grootte van uw bedrijf en de mate waarin u gebruikmaakt van internet. ECD adviseert u graag. Via de IP VPN service kunnen thuiswerkers veilig met het kantoor communiceren en via het kantoor het internet opgaan. En die situatie kunnen we dan weer met een firewall service uitbreiden, zodat de thuiswerkers rechtstreeks en extra veilig kunnen internetten.

Waarom zou u nog veel te dure telefoonrekeningen accepteren? Met de huidige technologie is dat echt niet meer nodig. Wij kunnen u volledig ontzorgen op het gebied van telefonie. De mogelijkheden zijn zo divers dat een bezoek van een adviseur altijd de moeite waard is.

Telt uw bedrijf niet meer dan vijftig personen, dan kunnen wij ook de webhosting voor u verzorgen. Webhosting hoeft echt niet duur te zijn. Wij leveren een pakket dat volledig op uw wensen is afgestemd (zolang het binnen de capaciteiten van de server ligt).